Powered by Blogger.

Tuala Mandi & Tuala Muka Bersulam Nama

Kali ni nak tunjuk hasil sulaman tuala mandi dan tuala muka untuk di bawa ke hospital nanti. Sebelum ni asyik dok menyulam untuk pelanggan je, tapi kali ini tuan badan pun nak merasa juga… Sheila memilih warna coklat tua dan disulam dengan benang pink… mode : suka sokmo –_-
Border atas dan bawah tu sheila digitize sendiri… begitu juga dengan nama yang menggunakan font ‘Script MT Bold’.
396148_222568181156427_154153311331248_515905_985008396_n
Kalau buat untuk hantaran perkahwinan pun cantik juga kan… jadi, kalau ada yang nak order tu boleh le menghantar e-mail kepada Sheila untuk mendapatkan sebut harga….

E-mail : nice2craft@gmail.com
Sms : 012 301 3341

1 comment:

  1. Sheila...cantik la..kalau nak tempah...tuala kena provide atau Sheila dah ada towelnya? Berapa rm untuk sehelai tuala mandi? -Hawa-

    ReplyDelete