Powered by Blogger.

Sew Mini Adventure




Mesin jahit ni sweet dan cute sangat.... serius. Tengok aje warna begnya - pink. Saiz pun kecil je... kalau nak balik kampung tu memang le tiada masalah langsung... ringan dan boleh selit-selit je antara beg-beg pakaian kita.

Kalau nak beli silalah ke Summit Hotel tingkat 5. Masuk adalah percuma... kalau nak beli, harganya kurang dari RM1,000.00... tapi kalau tak cukup modal usah gusar, mesin ni boleh booking dulu... bayar RM100.00 je, bakinya bayar dalam tempoh 45 hari... 

Jom jom... kita tambah koleksi mesin, atau boleh bagi pada anak-anak gadis kita... kalau nak bagi hadiah pun cantik dan menarik juga...

3 comments:

  1. cam na nak beli ni dgn akak?

    PM saya @ kicikenot@gmail.com

    ReplyDelete
  2. emmm kiut.... kalau nak mintak tolong belikan untuk saya boleh tak....

    brapa harga..... saya bayar...full

    ReplyDelete
  3. Sew Mini ni dijual semasa konvensyen yang berakhir pada 9 April... tak sure kalau lepas ni ada lagi, nanti boleh le akak tanya=tanyakan kalau masih berminat... harga mesin tu RM799.00, tak sure harganya masih sama atau tidak.

    ReplyDelete