Akademi Bekerja Di Rumah

  • Kosong dan sepi - Teks : Rosilawati Wahid Foto : Kosong Tiada isi tiada seri Hari ini aku cuba mengisi Menyusun bait-bait kata puisi Masih adakah yang menanti Atau hanya aku...
    1 month ago

Followers

About Me

Sheila hanyalah seorang wanita biasa yang mempunyai cita-cita untuk menjadi "superwomen"... ianya hampir dibuktikan dengan situasi semasa di mana Sheila sekarang menjawat jawatan sebagai anak, isteri, mama, pekerja, teman, pengurus rumahtangga, chef@home, menteri kewangan, hair stylist, doktor peribadi, entrepreneur, tailor, beauty consultant, kaunselor, event manager etc etc etc.

Hobi :
Sheila juga mempunyai banyak hobi tapi yang utama adalah membaca, menjahit, melancong, menonton televisyen dan yang terkini adalah internet surfing.

Apa yang diusahakan? :
Sheila melibatkan diri dalam perniagaan secara sambilan sejak tahun 2005. Bagi mendalamkan ilmu dalam bidang perniagaan, Sheila menyambung pengajian dalam bidang Entrepreneur & Business Management di Universiti Malaya dan telah menamatkan pengajian pada tahun 2010. Kini Sheila menjalankan perniagaan menjual mesin jahit Janome, menjadi pengedar korset Premium Beautiful (serta produk-produk Hai-O) dan juga sebagai Independent Beauty Consultant (Mary Kay)

Kepada sesiapa yang berminat dengan produk dan perkhidmatan yang Sheila tawarkan, silalah berkunjung ke link-link berikut

- Beautiful Moments with Sheila Wahid (www.sheilawahid.com)
- Korset Premium Beautiful (www.thepremiumbeautiful.com)

Harapan Sheila agar kehadiran diri Sheila dan blog-blog ni dapat membahagiakan orang-orang yang berada di sekeliling dan menjadi sumber inspirasi buat semua.

Popular Posts

Like us on Facebook