Akademi Bekerja Di Rumah

Followers

22 Jun 2012

Tempahan sulam pada tuala & sapu tangan

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan untuk tempahan sulam pada tuala dan sapu tangan sebagai hadiah atau cenderamata perkahwinan.
Sebelum ni mesin sulam sheila dua minggu tak dapat digunakan… lama sangat dah tak hantar servis, mungkin merajuk. Benang bergumpal di bahagian bobbin… dah cuba servis sendiri tapi masih lagi tak dapat berfungsi dengan baik, akhirnya hantar kedai untuk servis. Masa tu ngam-ngam je sempat siapkan 2 helai tempahan untuk majlis pertunangan, masih ada satu lagi... Ahad ni siap le, Isnin nak pos.

Work-In-Progress22June2012 
Sekarang Sheila sedang menyiapkan tempahan sapu tangan untuk satu majlis perkahwinan, total ada 150 helai, nak guna pada 30 Jun 2012. Pun kena siapkan paling lewat hari Ahad… tapi tak banyak dah. Adini banyak membantu… Adibah dan Amni pun menolong sama….

Di samping tu tempahan daripada Reez Design tidak dilupa… yang tu personalize.. nanti Sheila cerita…

Ok… hingga jumpa lagi… salam hormat daripada sheila dan selamat berhujung minggu

14 Jun 2012

Tempahan tuala bersulam

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,
Lama benar sheila tak update blog.. harap semua sihat le hendaknya. Sheila sibuk sejak akhir-akhir ni dengan kerja pejabat. Balik rumah sibuk dengan urusan anak-anak pula. Paling sibuk dengan baby Ammar… masih lagi bf, jadi memang sebelah malam banyak spend masa dengan Ammar.
Dalam kesibukan dengan aktiviti seharian, Alhamdulillah Sheila sempat menyiapkan tempahan towel untuk sepupu sheila yang melansungkan perkahwinan pada 2 Jun 2012 yang lalu dan tempahan daripada Aina yang melansungkan pertunangan pada tarikh yang sama. Diucapkan semoga hubungan mereka kekal abadi hingga ke syurga…
SHEILA-TEMP Sekarang tengah siapkan 150 helai tempahan towel untuk cenderahari pengantin… due 30 Jun 2012.. Selain daripada tu sheila ada tempahan baju smocking dan pleat kain untuk smocking…
ok, hingga jumpa lagi… 
Salam ceria daripada sheila…
ps : sheila dah turun berat 4kg dalam 4 minggu, nak tahu camana call sheila ye @ 012-301 3341

Popular Posts

Like us on Facebook