Akademi Bekerja Di Rumah

Followers

2 Jul 2012

Lagi tempahan sulaman tuala

Assalammualaikum,
Selamat hari Isnin buat semua.

21 Jun 2012 Sheila update fanpage Nice Craft di facebook berkenaan tempahan tuala yang sheila terima. Maklum le musim kenduri kahwin… ramai yang nak menempah.
Sheila terima tempahan 150 helai saputangan dari Ipoh untuk disulam dengan nama pengantin. Kemudian tujuh helai tuala mandi untuk disulam dengan perkataan LUV Abah, LUV Bapak, LUV Ayah & LUV Mak… so sweet kan.
image
Jadi berikut adalah hasilnya…

tuala7
Yang 150 helai saputangan tu sheila hantar melalui khidmat poslaju… kena sampai sebelum hari Rabu 27 Jun 2012… Alhamdulillah, sempat sampai. Ingatkan dua hari, rupa-rupanya satu hari je dah sampai. Terima kasih Poslaju.
postage 2762012 
Sheila beli kotak prepaid poslaju tu dengan kos RM30.00. Berat barang sekitar 3.3kg. Ok le kan. Yang shocking pink tu nak hantar ke mentakap manakala yang kain biru tu hantar byhand ke Putrajaya. Alhamdulillah semuanya selesai mengikut perancangan.
Nak order towel, call/sms sheila. Nombor handphone 012-3013341. Nasihat sheila lebih baik sms daripada hantar email sebab kekadang email masuk spam, takut terlepas pandang nanti.
Kalau nak standard design pun boleh, kalau ada design sendiri pun boleh, hantar je gambar apa, text apa… nanti sheila buatkan.
Sehingga jumpa lagi, sekian.

Sheila Wahid,
4.32pm 2julai 2012

Popular Posts

Like us on Facebook