Akademi Bekerja Di Rumah

  • Kosong dan sepi - Teks : Rosilawati Wahid Foto : Kosong Tiada isi tiada seri Hari ini aku cuba mengisi Menyusun bait-bait kata puisi Masih adakah yang menanti Atau hanya aku...
    2 months ago

Followers

14 Jun 2012

Tempahan tuala bersulam

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,
Lama benar sheila tak update blog.. harap semua sihat le hendaknya. Sheila sibuk sejak akhir-akhir ni dengan kerja pejabat. Balik rumah sibuk dengan urusan anak-anak pula. Paling sibuk dengan baby Ammar… masih lagi bf, jadi memang sebelah malam banyak spend masa dengan Ammar.
Dalam kesibukan dengan aktiviti seharian, Alhamdulillah Sheila sempat menyiapkan tempahan towel untuk sepupu sheila yang melansungkan perkahwinan pada 2 Jun 2012 yang lalu dan tempahan daripada Aina yang melansungkan pertunangan pada tarikh yang sama. Diucapkan semoga hubungan mereka kekal abadi hingga ke syurga…
SHEILA-TEMP Sekarang tengah siapkan 150 helai tempahan towel untuk cenderahari pengantin… due 30 Jun 2012.. Selain daripada tu sheila ada tempahan baju smocking dan pleat kain untuk smocking…
ok, hingga jumpa lagi… 
Salam ceria daripada sheila…
ps : sheila dah turun berat 4kg dalam 4 minggu, nak tahu camana call sheila ye @ 012-301 3341

4 comments:

Cik Kechik said...

boleh pm harga atau kol sye bg harga n lokasi x

Sheila Wahid said...

Cik Kechik,
Harga sulam tengok design yang macam mana Cik nak. Pelanggan perlu bagi design dan nanti saya akan bagi sebut harga.

zaheira hafiz said...

Hi, klu sy nk tempah tuala untk ank sy dan sulamkan nm ank sy pada tuala blh?

fasha said...

U pkai mesin sulam apa ne sheila

Post a Comment

Popular Posts

Like us on Facebook