11 Apr 2011

Koleksi Sulam Percuma

Ya… ianya percuma dengan setiap pembelian mesin sulam MC350e, MC11000 atau MB-4. Koleksi ni bernilai RM299.00. Kiranya dapat je mesin dah boleh sulam baju kurung, telekung dan sebagainya… tak perlu pening-pening nak design corak, semua dah ada.

COLLECTION 12 Pg.6 COLLECTION 12 Pg.1 COLLECTION 12 Pg.2 COLLECTION 12 Pg.3 COLLECTION 12 Pg.4 COLLECTION 12 Pg.5

Selain daripada dapat koleksi sulam percuma, ahli vip juga boleh belajar menjahit dengan percuma juga. Setiap vip akan diajar cara pengendalian mesin sulam, cara menyulam pada baju kurung dan sebagainya.

Sebagai ahli vip Epal, anda juga dapat menghadiri kelas jahitan yuran percuma di 13 lokasi pusat latihan kraftangan Epal yang tedapat di seluruh Malaysia.

Projek Bulanan Epal | Projek Bulan April

Assalammualaikum,

Dah mula projek bulan April? Bulan di pusat Epal kita belajar dua projek, iaitu alas meja sepanjang masa dan gaun tentera laut. Dari dua projek ni kita akan diajar macam-macam teknik dan salah satunya adalah teknik applique…. Sheila suka sangat dengan applique ni…

Kursus-24Projek07-April2011

Bagi yang baru menjadi ahli VIP Epal, setiap bulan Epal menyediakan dua projek jahitan. Setiap projek jahitan akan dinilai dan dikomen oleh guru-guru di pusat Epal. Bagi VIP yang dah menghabiskan 12 projek bulanan, sijil kemahiran jahitan akan dikeluarkan kepada ahli…

Selamat menjahit…