Dec 16, 2010

Testimoni | Jana Pendapatan Dengan Mesin Jahit

Alhamdulillah… hari ni dah 16 December…. bermaksud semalam hari gaji….ish ish ish, tengah-tengah bulan dapat gaji… Best! Best!…. Gaji ni sebenarnya dibayar oleh Mostwell, income part-time jual mesin jahit Epal tu. Bulan ni Alhamdulillah dapat RM2,368.54 hasil daripada jualan mesin bulan November…. dapat juga menampung perbelanjaan untuk anak-anak nak masuk sekolah tahun depan.

CekEpal

Sebelum ni Sheila tak pernah tunjuk sebab takut disalah ertikan… tapi kali ni Sheila nak kongsi dengan semua bahawa apa yang Sheila ceritakan bukanlah cakap-cakap kosong, memang telah terbukti, tapi kena berusaha…. dah nama pun berniaga… kena le buat kerja… ada usaha baru ada hasil. Mana ada istilah duduk diam-diam duit masuk berkepuk-kepuk… bak kata pepatah…


Yang pipih tak datang melayang,
Yang bulat tak datang bergolek,


Antara yang dah berjaya, Jurra-SewCute, Hana Needleworks dan ada ramai lagi…

selepas ni giliran anda pula…


Cepat-cepat hubungi Sheila untuk tahu rahsianya.. Sheila akan tunjukkan langkah demi langkah…. Apa? Ingat buat baju je ada tutorial? Jual mesin jahit pun ada tutorial jugak ye…

Ok ladies, terima kasih untuk masa anda… dah boleh sambung kerja balik ye… jumpa lagi di lain entri… tata