6 Oct 2010

Janome Hello Kitty

Haa… amacam tergoda tak tengok mesin-mesin jahit Hello Kitty ni.. hihihi…  image

imageimageimage

image : ihsan mr google

Ada tak sapa-sapa yang boleh tolong Sheila belikan salah satu mesin ni??? Sheila berkenan sangat dengan yang biru tu…   Ingat nak kirim kalau ada yang boleh tolong belikan…

SHEILA WAHID : Kan bagus kalau Mostwell boleh bawa masuk mesin jahit ni seketul dua kan…

signature_thumb[1]_thumb[1]

Software Update

Assalammualaikum…

Entri ini Sheila tujukan buat sesiapa yang ada software digitizer Pro/MB V3.0D/J/K/M/N boleh update kepada Digitizer Pro/MB Versi 3.0P

New Features:

  • Extra Turkish and Polish characters for 3 alphabets (Block1, Microblock and Script1)
Improvements:
  • Modifies embroidery area of the Giga hoop to show the maximum and recommended embroidery areas

And resolves minor issues from previous version

Download instructions

The download file is large and has been divided into 4 parts to allow for easier downloading. It is extremely important that you read and understand the download and installation instructions before proceeding.
Click here for installation instructions


Selanjutnya pergi ke link ini dan ikut arahan-arahan yang telah ditetapkan ye

Selamat mencuba…

signature