15 Aug 2010

Selamat hari lahir Adini

Buat anak mama Adini... Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-12. Semoga menjadi anak soleh, jaga solat, jaga aurat dan semoga berjaya di dunia dan di akhirat. Mama dan papa sentiasa mendoakan kejayaan kakak.
We love you always...

Adini dilahirkan pada hari Sabtu, tanggal 15 Ogos 1998 di Hospital Tengku Ampuan Rahimah Kelang pada pukul 8.15pm. Wajah Adini saling tak tumpah macam papa... hidung mancung tak macam mama. Masa kecil Adini dijaga Opah sebab mama & papa susah nak bagi orang jaga... Menjaga Adini tak susah, kalau tak sihat, dia akan tidur sepanjang masa... Adini juga merupakan cucu kesayangan arwah atuk, maklum aje, cucu sulung dalam keluarga mama. Mengenangkan kembali kisah lalu... terasa cepat benar anak mama ni besar. Sekarang dan pun 12 tahun... Harapan mama dan papa terhadap Adini sangatlah tinggi... maklum saja, sebagai anak sulung dalam keluarga tanggungjawabnya adalah sangat besar (macam mama dan papa)... semoga Adini berjaya di dunia dan akhirat...

Sempena hari lahir Adini yang ke-12, Sheila hadiahkan towel bersulam sebagai tanda ingatan. Sebab birthday dalam bulan puasa, Sheila masak makanan kegemarannya sambal tumis udang dan masakkan muffin comel... 

Kepada bloggers yang menyambut hari lahir hari ini, Sheila ucapkan selamat hari lahir, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...


Bookmark and Share

Bloglist Ben Ashaari...

Apa tu??? Siapa le si Ben ni kan??? Kalau siapa yang masih belum kenal Ben Ashaari, silalah ke blog beliau... www.benashaari.com

http://www.benashaari.com/2010/08/kategori-blog-list.html


Sheila dapat tahu yang Ben ni nak rombak bloglist yang dia ada... hmm... menarik tu. Nak juga masuk dalam senarai bloglist Ben ni... maklum le, siapa tak kenal dengan Ben Ashaari... Ben sediakan tiga kategori, masakan, peribadi dan ibubapa. Syarat-syaratnya pun mudah sahaja... jadi Ben... I followww...

Kalau ada yang nak follow syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1 ) banner Ben Ashaari Blog
2 ) Tajuk ( BLOG LIST BEN ASHAARI ) dan linkkan ke entri ini ..
3 ) Kategori mana yang ingin anda berada ..

p/s : pssttt... Tempat adalah terhad .. jadi baik cepat-cepat sebelum terlambat...

Bookmark and Share