10 Jul 2010

View & convert dengan Pulse Ambassador

Salam semua...

Bagi pemilik mesin sulam berkomputer, tak kira model/brand apa, yang mana mesin sulam tu tidak didatangkan dengan software... sebab software mahal sungguh kan.... tentunya korang nak download FREE design yang cantik-cantik dari internet kan? Tetapi kadang-kadang design tu tak menepati format mesin sulam yang korang ada tu. Jadi sebagai penyelesaian, korang boleh le download FREEWARE ni ----> PULSE AMBASSADOR. (Untuk download sila ikut arahan yang diberikan).


Buat pengetahuan, software ni cuma boleh view dan convert je, yang lain-lain seperti edit ke, hapa ke semua tak boleh. Kira ok le kan, boleh juga tengok-tengok dulu, jamu-jamu mata sebelum kita sulamkan atas kain. Kalau nak create design sendiri yang canggih-canggih kena le ada software kan?


Ok... harap kita dapat manfaat bersama. 





Bookmark and Share