Feb 18, 2010

SMOCKING PLEATERS MILIK HUDA

Hari Selasa lepas Sheila terima panggilan daripada Huda bertanyakan smocking pleaters. Nasib baik memang ada satu stok di rumah. Jadi kami pun mengatur pertemuan di Giant Bandar Puteri untuk jumpa. Lebih kurang jam 6.15pm Sheila sampai di Giant, masa ni Huda & co dah pun sampai. Jadi tak nak ganggu Huda lama-lama, Sheila pun brief tentang penggunaan smocking pleater tu pada Huda. 




Ini le Huda yang Sheila maksudkan. Muda lagi dan dah ada anak 3+1, tengah tunggu masa untuk due next month. Tapi tak nampak macam pregnant pun, perut tak nampak. Apapun Huda, akak ucapkan selamat datang ke dunia smocking. Nanti boleh share hasil jahitan ye... Huda, akak ambil gambar ye.


Hingga jumpa lagi di lain entry...

Senyum selalu.





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Last Tuesday I received a phone call from Huda asking for Smocking pleaters. Fortunately there's one unit extra at home. So we arranged a meeting at Giant Bandar Puteri to meet. Approximately at 6.15pm, I reached Giant, and Huda & co. already there. So I brief Huda about the Smocking pleaters.

Huda is a young mother with 3 +1 children. Her 4th baby expected to due middle of next month. To Huda, akak wish welcome the world of Smocking. Don't forget to share your smocking creations...

That's all for now. Until we meet again, 

Smile always.




Bookmark and Share