28 Jan 2010

LIL' NICE CRAFT SEWING STUDIO


Lama rasanya Sheila tiada sebarang update blog ni... sibuk sangat sekarang. Sheila tengok ramai rakan-rakan blogger yang dah berkongsi gambar bilik jahit masing-masing antaranya Durra dan Maya, jadi posting kali ini Sheila pula nak berkongsi  untuk renungan pelawat blog Nice Craft Sewing Studio...

Asalnya bilik ni adalah SOHO dear hubby, bila dikosongkan maka ianya jadi hak milik Nice Craft Sewing Studio.... Ini sementara sahaja, ada beberapa perubahan yang hendak dilakukan... nak tukar warna dinding, tambah shelf, kerusi rotan dan beberapa lagi kelengkapan. Hmmm... langsir pun nak tukar kepada blind... Kena buat sikit-sikit sebab sekarang sibuk dengan projek paper.

Anak-anak Sheila suka nak masuk dalam bilik ni... selain daripada nak main komputer game, Adibah & Amni  cukup minat nak main dengan gunting. Jadi semua peralatan yang berbahaya tu kena simpan baik-baik dalam almari di tingkat yang paling atas sekali. Kalau tak simpan, siapa nak jawab bila kain dah kena potong-potong??? Tercucuk jarum ke... ish.. tak dapat nak bayangkan. Setakat ini belum lagi terjadi kejadian yang tidak diingini.


Sheila berangan-angan nak sewing studio camni... sedap je mata memandang kan??? Jadi, misi seterusnya nak ke Ikea.. cari shelf dan beberapa peralatan lain. Bila??? Belum tahu lagi. Oh ya... lupa nak cerita, hari Ahad lepas Sheila ke Sunway Pyramid melawat Anna Patchwork House. Tentunya tak sah kalau tak membeli belahkan??? Nanti di next entry Sheila update hasil rembatan dari Anna Patchwork House....

Hingga berjumpa lagi di lain ketika, salam hormat daripada Sheila.


Bookmark and Share