Jan 12, 2010

TUESDAY TOOLS

Semalam Sheila ke Sakura selepas dah beberapa kali plan tapi tak jadi. Sakura having moving out sale, tu yang pergi gak tu, nak tengok-tengok apa yang berkenan di hati. Jadi inilah hasilnya...






Magnetic pin cushion

 Sheila  suka magnetic pin cushion ni, senang nak cari jarum yang terjatuh takut tercucuk pada anak-anak. Sebelum ni dah pernah ada tapi masa mak datang hari tu, Sheila bagi pada mak.




Jarum Peniti - 50 pcs



Peniti yang kepala leper ni pun Sheila suka juga nak guna... 



Peniti lagi...




Bobbin box




 Zip

Zip ni beli cadang nak buat bag, pernah tengah jiran Sheila buat bag guna zip ni cantik sangat... tapi tak tahu tahun bila baru siap beg tu... Kalau korang berhajat nak dapatkan peralatan di atas boleh le pergi ke Sakura di SS19, or mana-mana kedai craft yang ada menjual barang-barang tersebut.



Selain daripada sewing tools ni, Sheila juga ada beli fabric... (fabric lagi??? hihihi). Nanti Sheila share, next Friday ok.



Bookmark and Share