Akademi Bekerja Di Rumah

  • Kosong dan sepi - Teks : Rosilawati Wahid Foto : Kosong Tiada isi tiada seri Hari ini aku cuba mengisi Menyusun bait-bait kata puisi Masih adakah yang menanti Atau hanya aku...
    2 months ago

Followers

17 Sep 2010

Tawaran hebat !!


Buku jahitan Epal


Berminat untuk mendapatkan buku jahitan Epal yang mengandungi 24 projek tu??? Tawaran ini terbuka kepada semua peminat seni jahitan.... tak kira mesin apa yang anda gunakan...



26 buah buku yang disimpan di dalam bekas yang menarik
Mengandungi 24 projek jahitan setiap satu projek, satu buku...
Cara kerja langkah demi langkah diterangkan dengan bantuan foto berwarna.
Sebelum ni ramai yang bertanya pada Sheila berkenaan buku ni sebab set ni tidak dijual.... ianya didatangkan bersama-sama dengan pakej mesin jahit 2049 dan MC6500. Tapi untuk bulan September ni, sesiapa yang nak dapatkan buku ni, boleh cepat-cepat order dengan Sheila (sms/call) 012-3013341 atau email rosilawati.wahid@gmail.com

"jangan tunggu lama-lama.... nanti lama-lama.... 
dia diambil orang..." -_-

Kalau tak beli memang rugi... sebabnya daripada personal view Sheila, ianya memudahkan kita membuat rujukan. Sesiapa pun boleh membeli buku ni....tak semestinya pengguna Janome sahaja, yang guna mesin jahit lain pun boleh beli. Apa yang penting? kerjasama dapatkan teknik jahitan yang betul....  

Harga satu set : RM299.00
Tawaran tamat : 30 September 2010


Bookmark and Share

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Like us on Facebook