Nov 4, 2009

STASH SWAP...




Sheila join stash swap yang dianjurkan oleh Hani... Ni quote dari blog Hani :-

Ok kawan-kawan semua (hasil perbicangan ngan Fida). Bagi memeriahkan lagi koleksi stash yang kita ada (bukan koleksi sawang macam saya ye.. heheh), Apa kata kita buat stash swap (Ala macam blog kraf mat2 saleh tu. Kalau nak joint diaorg confirm tak mampu nak bayar duit pos.. heheh). Stash swap ni kita dapatkan 10nama untuk kita bertukar-tukar barang jahitan/kraf. So apabila da cukup kuorum 10 orang, saya akan cabut nama siapa akan bagi stash dia kat siapa, so akan bertukar-tukar la koleksi stash kita. Kita mulakan dengan secara skala kecil-kecilan. Kalau dah nampak keberkesanannya kita boleh upgrade.
 Stash item yang perlu disediakan :
  1. 10biji butang
  2. 3 pieces fabric bersaiz fat quarters (18"x22")
  3. 3 pieces ribbon (1 meter each)
  4. 2 pieces felt (A4 sze)
  5. special (suprise) stash dari anda
Untuk mendaftar, cepat-cepat le lawat ke blog Hani....http://hani-love-sewing.blogspot.com/

p/s : Kutu smocking pleaters masih lagi ada kekosongan... jom cepat-cepat mendaftar...

UPDATE :
Ini merupakan partner anda untuk stash swap ni yer (faham rasanya kan):
Fida --> Shiela --> Hani --> Jaja --> Faiza --> Azie --> Mus --> Alynn --> Kak Pah --> Anas --> Fida



 
Bookmark and Share