26 Oct 2009

CUPCAKE OH! CUPCAKE



Sudah lama benar Sheila menanti masa dan peluang untuk mempelajari seni dekorasi cupcake ni... bila dapat je sms dari dear SIL (kak Wati dari Cupcake Kasih) - seronoknya tak terkata... Jadi jadual hari ni perlu dirombak kepada aktiviti mendekorasi cupcake dengan menggunakan fondant.... di dalam kelas ni Sheila belajar 12 gaya dekorasi... beginner level le katakan...


Berikut adalah hasil dekorasi yang telah berjaya Sheila bawa pulang untuk dipersembahkan ...









Cendawan tiram




Design booties untuk baby shower ni Sheila suka sebab comel... ^_^






Gambar muka ni pun antara dekorasi yang Sheila suka









Bear ni bagi Sheila yang paling sukar nak buat.... tapi cute sangat hasilnya...














Dan, seperti kebiasaannya, sebelum pulang kami merakamkan gambar kenangan bersama dengan sifu cupcake kasih.... Lepas ni macam teringin nak ambil kelas advance je.... hmmm... 



 Buat kawan-kawan baru yang Sheila jumpa semasa di kelas, Sheila ucapkan selamat maju jaya ...




Bookmark and Share