15 Jul 2009

Nice Craft Giveaway

(1 bath towel & 2 face towel)


TAHNIAH! ANDA PEMENANGNYA


Setelah beberapa bulan (tahun) berblog, kini tiba masa untuk memberi penghargaan buat pengunjung Nice Craft.


Apa yang kami nak bagi?

Set towel bersulam nama pemenang.

Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWA dan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!


Jadi, untuk menyertai,

1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni).

2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,

3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.



Itu sahaja.....

Deadline 15 Julai 2009.

Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.


p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja. ^_^

63 comments:

  1. nak join! nak join! nak join!!!!
    put me in the list ye kak sheila!!

    ReplyDelete
  2. wah..1st comment..class tauu..hehe..

    ReplyDelete
  3. hi shila..
    saya dah sign up...dan dah buat n3nya..

    naufalakifmila.blogspot.com/2009/07/give-away-from-nice2craft.html

    jemput la melawat ya..

    wahh..n3 pertama...

    mudah-mudahan rezeki saya ye..

    ReplyDelete
  4. lydia..

    1st comment x best la..aku first n3 la..hahahahaha...

    cpt la wei buatkan n3 plak...

    ReplyDelete
  5. Kepada 1st Comment & 1st n3

    Bukan komen je tau...kena sign-up as mailing list member juga ^_^

    ReplyDelete
  6. ok..dh sign up mail..nk wat entry lak..terujanye kak lydia ngn kak mila pun join skli..mst hangat nnt giveaway ni de dorg

    ReplyDelete
  7. ok siap entry nye...

    http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. bestnye dpt towel..tmbh2 kalo de sulaman nama kat atas tu..nama sndr lak tu..

    ReplyDelete
  9. okeh2 dah sign up dah.. skrg ngah nak wat entri.. natikan kemunculan ku yea.. huhu..

    ReplyDelete
  10. okeh ni entri nye.. dah siap dah..

    http://hotsweetcorner.blogspot.com/2009/07/giveaway-from-nice-crafts.html

    sudi2 la jengok yea..

    ReplyDelete
  11. yeaaahhh.. lydia, mila n tiqah.. kite bersua kembali.. hehe..

    ReplyDelete
  12. Nice meeting you guys... ^_^

    ReplyDelete
  13. dapat tau giveaway ni dari umah efamaira,nak cuba masuk gak,insyallah rezekikan...

    ReplyDelete
  14. eemmmm syarat2 yg senang.. blh join ni.. nak join gak la.. :D

    ReplyDelete
  15. wah kak efa pun dh msuk line...

    ReplyDelete
  16. nak join gak...saya dh setelkan syarat2nya...

    http://sweet-wannur.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    jenguk2 lah ya...

    ReplyDelete
  17. elo..gue dah settle entry lepas je komen bebb..sepantas kilat..ape2 pon sign up mailing list okehhh..hehehe..

    ReplyDelete
  18. hi shila...
    saya reguster utk free mailing tu..

    tq..

    ReplyDelete
  19. wahh...

    ada lydia, atiqah,efa,wannur, jom makan dan mila...

    nama2 ni adalah nama2 yang sangat familiar bila ada give away..kan..kan..kan..

    ReplyDelete
  20. nak join gak ....
    n3 pun dah buat ni ...
    sila la semak2 yer ...
    heheh....
    harap2 menang la ....hikhikhik....

    http://sweetfiza.blogspot.com/2009/07/giveaway-from-nice-craft.html

    ReplyDelete
  21. free mailing pun dah sign up ...
    heheheh....

    ReplyDelete
  22. erm..nie suker tul join macam2 contest n giveaway..wpun tak menang tapi suka join..nie link saya yerk
    http://anakku-een.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html
    jemput melawat

    ReplyDelete
  23. herm..cepat2 la yg diluar tu join...dapat towel la..ader tulih namer kiter lak..tu..so sweet..kalu dpt ler..nk taruk nama kami sesi keluarga leh tak..hik...hik..

    ReplyDelete
  24. saya dah sign up dan juga dah buat entry.. sila jengah..

    http://ecatir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. okies ni link contest kita..dah sign up mailing pun..

    http://cute-miut78.blogspot.com/2009/07/nice-craft-contest.html

    ReplyDelete
  26. alamak segannye kak mila ckp cmtu..muka ni dh jd muka giveaway dh haa...hehe

    ReplyDelete
  27. salam!hye..sy sudah join giveaway ni!!
    hehe..
    feel free 2 visit my blog.
    www.cikatulgem90.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. wow..menariknye hadiah tu..1st time nak join ni....

    http://mdm7781.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giftaway.html

    aniwei..tq kpd penganjur.....i dah sign up mailing list tu...

    ReplyDelete
  29. Salam,saya nak join juga ler,menarik betul..simple but nice...see arr.. http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  30. Ni penyertaan dari saya. TQ

    http://megahasz.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. http://sheerraa.blogspot.com/2009/07/speacial-giveaway.html

    bestnye kalau dpt free gift ni..huhu
    especially for own birthday..huhu

    ReplyDelete
  32. saya pun nak joint

    http://jasfyra.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. dah siap verangan..kalo menang nk buh nama blog saya..cewah..hehehe

    ReplyDelete
  34. kak shiela wat contest la...bagus2...

    ReplyDelete
  35. Salam...iela dah subscibe ur newsletter n cite ttg ur giveaway di http://miela77.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    Harap towel tu milikku...

    ReplyDelete
  36. Dah sign up.. dah blog jugak... :)
    http://shaparin.blogspot.com/2009/07/i-would-love.html

    ReplyDelete
  37. dh join.......

    http://alyn9479.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giveaway.html

    suke join2 contest n giveaway nih

    ReplyDelete
  38. hai.. nak join giveawa ni.:)

    entry & mailing list dah buat.
    my url :-
    http://nwishingstar.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. salam...ummi dah join

    Syarat pertama complete
    syarat kedua complete
    dan ni syarat ke 3 http://chekurosmiza83.blogspot.com/

    ok syila..layanzz...

    ReplyDelete
  40. hi kak..saye da sign up..n da wt entri pon..baru first time join giveaway2 nih..hope bole menang.hihi..

    http://zihasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. hi dear,

    I dah join tau!! (dah sign up mailing list + blog entry!)
    Sudi2kan jenguk yer:

    http://suzie284.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    TQVM!

    ReplyDelete
  42. salam,

    Welcome all to join my giveaway.. Nice meeting uols.. ^_^

    ReplyDelete
  43. Salam,
    Saya pun dah lengkapkan syarat yg ditetapkan...
    Entry nya ada di sini ya...
    http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    Sudi2 la menjenguk yer..
    Thanks...

    ReplyDelete
  44. hi shila, saya da buat entry pasal giveaway ne...
    then da sign up mailing juga..
    sila la jengah ke blog saya yer...
    mane tau ade rezeki saya n hubby n juga bakal baby saya...

    http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum...Auntie pun nak join gak... Anta yek!
    Thanx.

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum...boleh tak nak join gak? Anta yek! Thanx.

    ReplyDelete
  47. salam kak... saya dah sign up dah...
    post kt blog pun sudah jugak... jom la tgk yer...
    http://bengelina.wordpress.com/2009/07/08/nice-craft-giveaway/

    harap2 boleh menang... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  48. kakyong baru ajer buatkan n3 nya..

    http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giveaway.html

    ReplyDelete
  49. salam kak sheila..

    saya pun nak join gak..nk menang towel tu gak..
    jemput ke blog saya yer
    http://ibudalila.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    thanks

    ReplyDelete
  50. Hi,

    This is my entry

    http://azzamoro.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    Hopefully ade rezeki untuk menang.

    Cheers..

    -azzamoro

    ReplyDelete
  51. nak join.. tap tak buat lagi entry.. tunggu :)

    ReplyDelete
  52. YEAH..
    dah sign up for mailing dah..
    dah wat entri dah..
    n
    feel free to read it!

    http://munira.inter.net.my/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  53. salam kak shiela..sy dh wat sume syarat2nye n ni link saya

    http://miezaniera.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    mai la jenguk ye ;D

    ReplyDelete
  54. nak....join...hu..hu..ne first time mama join give away sepnjng mama berblog......so sy dh sign up...n dh buat entrynyer........tngk la nnt yer....klu dpt besnyer.....

    ReplyDelete
  55. saya mahu try luck saya juga!

    my entry: http://jess2princess.blogspot.com/2009/07/give-away-from-nice-craft.html

    ReplyDelete
  56. Salam Tuan Umah...
    Nak try jugak. daftar sudah... entry pun sudah... jom ke : http://mimialeeya.blogspot.com/2009/07/giveaway-set-towel-bersulam-nama.html

    ReplyDelete
  57. Buat kak teh

    giveaway ni terbuka pada sesiapa sahaja... tujuannya untuk menambahkan lagi kenalan baru di alam maya ni..

    enjoy... ^_^

    ReplyDelete
  58. subscribed using sherrygo at ymail dot com

    blog kat http://ringcontest.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete
  59. salam kenal...
    saya dah wat entry tuk join giveaway nih

    http://mamamanja79.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    sila terjah!
    * jemput join contest saya juga :)

    ReplyDelete
  60. Salam kenal,
    ramainya join.. saya pun tak ketinggalan..

    -dah subscribe
    - posted ..http://keloncot.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giveaway.html
    -Dah komen di disini..

    ReplyDelete
  61. ni entry saya:
    http://sharewithoya.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    saya dah register dah... yang namanya oya tuh...

    dengan sukacitanya saya join giveaway yang special ini...sangat la teringin untuk dapat towel yang putih gebu tue... kalo dapat tolong la sulamkan nama saya "Amir & Suraya Forever"... hehhee lum menang tapi dah bagi tau plak apa nak di sulam... k tq for giveaway...

    ReplyDelete
  62. nak!! nak!!! for my son and my twins!!! bestnyer..

    http://deqan2.blogspot.com/2009/07/nice-crat-giveaway.html

    ReplyDelete
  63. Sila gerakkan mesin jahit you untuk menjahit "QASTALANI" sekarang.

    Keh3. bajek confirm menang aje! hehehe

    http://karipapsayur.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

    ReplyDelete