Akademi Bekerja Di Rumah

Followers

15 Jul 2009

Nice Craft Giveaway

(1 bath towel & 2 face towel)


TAHNIAH! ANDA PEMENANGNYA


Setelah beberapa bulan (tahun) berblog, kini tiba masa untuk memberi penghargaan buat pengunjung Nice Craft.


Apa yang kami nak bagi?

Set towel bersulam nama pemenang.

Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWA dan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!


Jadi, untuk menyertai,

1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni).

2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,

3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.



Itu sahaja.....

Deadline 15 Julai 2009.

Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.


p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja. ^_^

63 comments:

LyDia DeLia said...

nak join! nak join! nak join!!!!
put me in the list ye kak sheila!!

LyDia DeLia said...

wah..1st comment..class tauu..hehe..

mila said...

hi shila..
saya dah sign up...dan dah buat n3nya..

naufalakifmila.blogspot.com/2009/07/give-away-from-nice2craft.html

jemput la melawat ya..

wahh..n3 pertama...

mudah-mudahan rezeki saya ye..

mila said...

lydia..

1st comment x best la..aku first n3 la..hahahahaha...

cpt la wei buatkan n3 plak...

Sheila said...

Kepada 1st Comment & 1st n3

Bukan komen je tau...kena sign-up as mailing list member juga ^_^

Atiqah said...

ok..dh sign up mail..nk wat entry lak..terujanye kak lydia ngn kak mila pun join skli..mst hangat nnt giveaway ni de dorg

Atiqah said...

ok siap entry nye...

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Atiqah said...

bestnye dpt towel..tmbh2 kalo de sulaman nama kat atas tu..nama sndr lak tu..

efamaira said...

okeh2 dah sign up dah.. skrg ngah nak wat entri.. natikan kemunculan ku yea.. huhu..

efamaira said...

okeh ni entri nye.. dah siap dah..

http://hotsweetcorner.blogspot.com/2009/07/giveaway-from-nice-crafts.html

sudi2 la jengok yea..

efamaira said...

yeaaahhh.. lydia, mila n tiqah.. kite bersua kembali.. hehe..

Sheila said...

Nice meeting you guys... ^_^

jom makan said...

dapat tau giveaway ni dari umah efamaira,nak cuba masuk gak,insyallah rezekikan...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm syarat2 yg senang.. blh join ni.. nak join gak la.. :D

Atiqah said...

wah kak efa pun dh msuk line...

sweetwannur said...

nak join gak...saya dh setelkan syarat2nya...

http://sweet-wannur.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

jenguk2 lah ya...

LyDia DeLia said...

elo..gue dah settle entry lepas je komen bebb..sepantas kilat..ape2 pon sign up mailing list okehhh..hehehe..

mila said...

hi shila...
saya reguster utk free mailing tu..

tq..

mila said...

wahh...

ada lydia, atiqah,efa,wannur, jom makan dan mila...

nama2 ni adalah nama2 yang sangat familiar bila ada give away..kan..kan..kan..

sweetfiza said...

nak join gak ....
n3 pun dah buat ni ...
sila la semak2 yer ...
heheh....
harap2 menang la ....hikhikhik....

http://sweetfiza.blogspot.com/2009/07/giveaway-from-nice-craft.html

sweetfiza said...

free mailing pun dah sign up ...
heheheh....

een said...

erm..nie suker tul join macam2 contest n giveaway..wpun tak menang tapi suka join..nie link saya yerk
http://anakku-een.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html
jemput melawat

een said...

herm..cepat2 la yg diluar tu join...dapat towel la..ader tulih namer kiter lak..tu..so sweet..kalu dpt ler..nk taruk nama kami sesi keluarga leh tak..hik...hik..

Echa said...

saya dah sign up dan juga dah buat entry.. sila jengah..

http://ecatir.blogspot.com/

CuTeMiUt78 said...

okies ni link contest kita..dah sign up mailing pun..

http://cute-miut78.blogspot.com/2009/07/nice-craft-contest.html

Atiqah said...

alamak segannye kak mila ckp cmtu..muka ni dh jd muka giveaway dh haa...hehe

bea said...

salam!hye..sy sudah join giveaway ni!!
hehe..
feel free 2 visit my blog.
www.cikatulgem90.blogspot.com

~aSHa~ said...

wow..menariknye hadiah tu..1st time nak join ni....

http://mdm7781.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giftaway.html

aniwei..tq kpd penganjur.....i dah sign up mailing list tu...

asmieyra said...

Salam,saya nak join juga ler,menarik betul..simple but nice...see arr.. http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Aishah Megahasz said...

Ni penyertaan dari saya. TQ

http://megahasz.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

shIrA.shiRa said...

http://sheerraa.blogspot.com/2009/07/speacial-giveaway.html

bestnye kalau dpt free gift ni..huhu
especially for own birthday..huhu

Jasfyra said...

saya pun nak joint

http://jasfyra.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Jasfyra said...

dah siap verangan..kalo menang nk buh nama blog saya..cewah..hehehe

niza said...

kak shiela wat contest la...bagus2...

miela77 said...

Salam...iela dah subscibe ur newsletter n cite ttg ur giveaway di http://miela77.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Harap towel tu milikku...

shaparin said...

Dah sign up.. dah blog jugak... :)
http://shaparin.blogspot.com/2009/07/i-would-love.html

R LEeN said...

dh join.......

http://alyn9479.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giveaway.html

suke join2 contest n giveaway nih

Mrs.Anne said...

hai.. nak join giveawa ni.:)

entry & mailing list dah buat.
my url :-
http://nwishingstar.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

UmmiQaisara said...

salam...ummi dah join

Syarat pertama complete
syarat kedua complete
dan ni syarat ke 3 http://chekurosmiza83.blogspot.com/

ok syila..layanzz...

ziha said...

hi kak..saye da sign up..n da wt entri pon..baru first time join giveaway2 nih..hope bole menang.hihi..

http://zihasworld.blogspot.com

mama zharfan said...

hi dear,

I dah join tau!! (dah sign up mailing list + blog entry!)
Sudi2kan jenguk yer:

http://suzie284.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

TQVM!

Sheila said...

salam,

Welcome all to join my giveaway.. Nice meeting uols.. ^_^

AziE-rAh said...

Salam,
Saya pun dah lengkapkan syarat yg ditetapkan...
Entry nya ada di sini ya...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Sudi2 la menjenguk yer..
Thanks...

baBe_ieza said...

hi shila, saya da buat entry pasal giveaway ne...
then da sign up mailing juga..
sila la jengah ke blog saya yer...
mane tau ade rezeki saya n hubby n juga bakal baby saya...

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Anonymous said...

Assalamualaikum...Auntie pun nak join gak... Anta yek!
Thanx.

kakteh said...

Assalamualaikum...boleh tak nak join gak? Anta yek! Thanx.

Mommy Alya said...

salam kak... saya dah sign up dah...
post kt blog pun sudah jugak... jom la tgk yer...
http://bengelina.wordpress.com/2009/07/08/nice-craft-giveaway/

harap2 boleh menang... InsyaAllah...

kakyong said...

kakyong baru ajer buatkan n3 nya..

http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giveaway.html

ibu_arifa said...

salam kak sheila..

saya pun nak join gak..nk menang towel tu gak..
jemput ke blog saya yer
http://ibudalila.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

thanks

azzamoro said...

Hi,

This is my entry

http://azzamoro.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Hopefully ade rezeki untuk menang.

Cheers..

-azzamoro

nadnye said...

nak join.. tap tak buat lagi entry.. tunggu :)

:: m.u.n.i.r.a :: said...

YEAH..
dah sign up for mailing dah..
dah wat entri dah..
n
feel free to read it!

http://munira.inter.net.my/2009/07/nice-craft-giveaway.html

miezaniera said...

salam kak shiela..sy dh wat sume syarat2nye n ni link saya

http://miezaniera.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

mai la jenguk ye ;D

Mama Adam said...

nak....join...hu..hu..ne first time mama join give away sepnjng mama berblog......so sy dh sign up...n dh buat entrynyer........tngk la nnt yer....klu dpt besnyer.....

Jess said...

saya mahu try luck saya juga!

my entry: http://jess2princess.blogspot.com/2009/07/give-away-from-nice-craft.html

mimiAleeya said...

Salam Tuan Umah...
Nak try jugak. daftar sudah... entry pun sudah... jom ke : http://mimialeeya.blogspot.com/2009/07/giveaway-set-towel-bersulam-nama.html

Sheila Wahid said...

Buat kak teh

giveaway ni terbuka pada sesiapa sahaja... tujuannya untuk menambahkan lagi kenalan baru di alam maya ni..

enjoy... ^_^

Sherry said...

subscribed using sherrygo at ymail dot com

blog kat http://ringcontest.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Mamamanja said...

salam kenal...
saya dah wat entry tuk join giveaway nih

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

sila terjah!
* jemput join contest saya juga :)

nadnye said...

Salam kenal,
ramainya join.. saya pun tak ketinggalan..

-dah subscribe
- posted ..http://keloncot.blogspot.com/2009/07/nice-crafts-giveaway.html
-Dah komen di disini..

sharewithOya said...

ni entry saya:
http://sharewithoya.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

saya dah register dah... yang namanya oya tuh...

dengan sukacitanya saya join giveaway yang special ini...sangat la teringin untuk dapat towel yang putih gebu tue... kalo dapat tolong la sulamkan nama saya "Amir & Suraya Forever"... hehhee lum menang tapi dah bagi tau plak apa nak di sulam... k tq for giveaway...

deqan said...

nak!! nak!!! for my son and my twins!!! bestnyer..

http://deqan2.blogspot.com/2009/07/nice-crat-giveaway.html

karipapsayur said...

Sila gerakkan mesin jahit you untuk menjahit "QASTALANI" sekarang.

Keh3. bajek confirm menang aje! hehehe

http://karipapsayur.blogspot.com/2009/07/nice-craft-giveaway.html

Post a Comment

Popular Posts

Like us on Facebook