26 Jul 2009

Al-Fatihah to Yasmin Ahmad

Tajuk : Funeral Clip video ni adalah salah satu arahan Arwah Yasmin Ahmad, ianya sangat memberi kesan kepada Sheila. Selain daripada banyak iklan-iklan lain yang diarahkan. Kebanyakan filem arahan beliau menggambar penduduk yang berbilang kaum, bangsa dan agama hidup bersatu padu dan aman damai. Ucapan takziah buat keluarga Yasmin Ahmad. Sehingga jumpa lagi.

20 Jul 2009

Adibah

Photo Albums at WiddlyTinks.com

Entry suka-suka... ini gambar Adibah, anak ketiga. Masa ni umurnya lebih kurang setahun. Sekarang ni dah 3 tahun... Cepatnya masa berlalu. Tahun depan dah nak pergi sekolah. Sekarang ni sibuk hari-hari minta nak balik kampung rumah opah.

Hari Jumaat ni mak nak datang attend jamuan makan di Shah Alam, tentunya Adibah akan ikut balik sekali. Elok juga Abibah ikut balik sebab sekurang-kurangnya ada le mak teman. Adibah agak rapat dengan mak Sheila sebab sejak lahir hingga umur setahun mak yang bela... memang mak pun sayang sangat dengan Adibah.

Yang pastinya, kalau Adibah balik kampung... mama dan papa pulak yang akan rindukan keletahnya. So ada beberapa hari lagi nak main-main dengan Adibah sebelum dia ikut mak balik kampung...



Award daripada Kak Nannie



Terlebih dahulu Sheila ucapkan kepada Kak Nannie yang bagi award ni...
Sebenarnya lama dah kenal dengan kak Nannie ni... tapi kenal gitu-gitu aje sebabnya kami berjumpa pun sekali-sekala itupun kalau biras Sheila (kak Wati-cupcakekasih) buat makan-makan kat rumah, biasanya jamuan hari raya... rasanya masa berjumpa pun tak dapat le nak sembang sangat... sebab malu-malu gitu... Lagipun kalau jumpa tu sekejap le sangat... Jadi kiranya lagi mesra di alam maya ni...


Jadi Sheila nak bagi award ni kepada semua yang telah menyertai giveaway pertama Sheila... Uols semuanya best... Harap sudi terima award daripada Sheila sebagai tanda persahabatan...

Sehingga jumpa lagi ^_^

Dan pemenangnya adalah ....

Sebelum kita pergi kepada pemenangnya... di sini Sheila nak umumkan, disebabkan ramai yang menyertai giveaway ni, Sheila nak bagi kepada 5 orang pemenang...


DENGAN INI SHEILA UMUMKAN 5 PEMENANG BERTUAH ADALAH SEPERTI LIST BERIKUT --->




Ini keputusan penuh --->


  1. 19. http://sheerraa.blogspot.com
  2. 34. http://miezaniera.blogspot.com
  3. 42. http://ibudalila.blogspot.com
  4. 37. http://mamamanja79.blogspot.com
  5. 44. http://mimialeeya.blogspot.com
  6. 9. http://jurra-sewcute.blogspot.com
  7. 33. http://munira.inter.net.my
  8. 14. http://cikatulgem90.blogspot.com
  9. 36. http://jess2princess.blogspot.com
  10. 15. http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com
  11. 12. http://ecatir.blogspot.com
  12. 21. http://miela77.blogspot.com
  13. 39. http://acitnadey.blogspot.com
  14. 32. http://keloncot.blogspot.com
  15. 23. http://nwishingstar.blogspot.com
  16. 24. http://ummiqaiseshope.blogspot.com
  17. 41. http://karipapsayur.blogspot.com
  18. 38. http://sharewithoya.blogspot.com
  19. 17. http://jasfyra.blogspot.com
  20. 45. http://ringcontest.blogspot.com
  21. 18. http://megahasz.blogspot.com
  22. 40. http://deqan2.blogspot.com
  23. 6. http://cute-miut78.blogspot.com
  24. 8. http://huda1103.blogspot.com
  25. 35. http://mama-adam.blogspot.com
  26. 3. http://atiqah-naa.blogspot.com
  27. 22. http://alyn9479.blogspot.com
  28. 31. http://azzamoro.blogspot.com
  29. 7. http://sweet-wannur.blogspot.com
  30. 30. http://bengelina.wordpress.com
  31. 27. http://mawar-ayu.blogspot.com
  32. 11. http://sweetfiza.blogspot.com
  33. 13. http://mdm7781.blogspot.com
  34. 29. http://www.hasrahayana.blogspot.com
  35. 20. http://kakyong72.blogspot.com
  36. 2. http://naufalakifmila.blogspot.com
  37. 28. http://mahligaicintaku.blogspot.com
  38. 16. http://camarqaseh.blogspot.com
  39. 43. http://jess2princess.blogspot.com
  40. 10. http://anakku-een.blogspot.com
  41. 1. http://deliagarden.blogspot.com
  42. 4. http://hotsweetcorner.blogspot.com
  43. 26. http://suzie284.blogspot.com
  44. 25. http://zihasworld.blogspot.com
  45. 5. http://impianalamaniman.blogspot.com


Buat pemenang sila tinggalkan berikan nama yang nak disulam melalui e-mail di rosilawati.wahid@gmail.com

Buat yang tidak bernasib baik... jangan putus asa, cuba lagi di giveaway yang seterusnya...


Sehingga jumpa lagi, salam mesra daripada Sheila ^_^


Jom kita lihat...siapa yang kena ^_^

Susah sebenarnya nak menentukan pemenangnya...sebabnya senarainya panjangggg sangat
http://www.emocutez.com

Inilah senarai peserta yang menyertai


1. http://deliagarden.blogspot.com

2. http://naufalakifmila.blogspot.com

3. http://atiqah-naa.blogspot.com

4. http://hotsweetcorner.blogspot.com

5. http://impianalamaniman.blogspot.com

6. http://cute-miut78.blogspot.com

7. http://sweet-wannur.blogspot.com

8. http://huda1103.blogspot.com

9. http://jurra-sewcute.blogspot.com

10. http://anakku-een.blogspot.com

11. http://sweetfiza.blogspot.com

12. http://ecatir.blogspot.com

13. http://mdm7781.blogspot.com

14. http://cikatulgem90.blogspot.com

15. http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com

16. http://camarqaseh.blogspot.com

17. http://jasfyra.blogspot.com

18. http://megahasz.blogspot.com

19. http://sheerraa.blogspot.com

20. http://kakyong72.blogspot.com

21. http://miela77.blogspot.com

22. http://alyn9479.blogspot.com

23. http://nwishingstar.blogspot.com

24. http://ummiqaiseshope.blogspot.com

25. http://zihasworld.blogspot.com

26. http://suzie284.blogspot.com

27. http://mawar-ayu.blogspot.com

28. http://mahligaicintaku.blogspot.com

29. http://www.hasrahayana.blogspot.com

30. http://bengelina.wordpress.com

31. http://azzamoro.blogspot.com

32. http://keloncot.blogspot.com

33. http://munira.inter.net.my

34. http://miezaniera.blogspot.com

35. http://mama-adam.blogspot.com

36. http://jess2princess.blogspot.com

37. http://mamamanja79.blogspot.com

38. http://sharewithoya.blogspot.com

39. http://acitnadey.blogspot.com

40. http://deqan2.blogspot.com

41. http://karipapsayur.blogspot.com

42. http://ibudalila.blogspot.com

43. http://jess2princess.blogspot.com

44. http://mimialeeya.blogspot.com

45. http://ringcontest.blogspot.com

http://www.emocutez.comphewww

p/s : Selepas beberapa kali semak, rasanya semua dah masuk dalam senarai ni.... kalau ada nama yang tertinggal tu Sheila terlebih dahulu meminta maaf




16 Jul 2009

TERIMA KASIH DAUN KELADI...

Penyertaan ditutup ^_^


Terima kasih diucapkan kepada yang telah menyertai giveaway ni. Penyertaan yang amat menggalakkan... Apa yang boleh Sheila boleh katakan disini ialah


WOW!


Jadi, kepada yang dah bagi nama tu... nantikan pengumuman pemenangnya... Hmm... melihatkan dari setiap posting... mungkin pemenangnya akan lebih dari seorang...


Jadi, sama-samalah kita nantikan keputusannya nanti ^_^


Sehingga jumpa lagi, salam mesra buat semua.



15 Jul 2009

Nice Craft Giveaway

(1 bath towel & 2 face towel)


TAHNIAH! ANDA PEMENANGNYA


Setelah beberapa bulan (tahun) berblog, kini tiba masa untuk memberi penghargaan buat pengunjung Nice Craft.


Apa yang kami nak bagi?

Set towel bersulam nama pemenang.

Ianya adalah sesuatu yang ISTIMEWA dan bersifat PERIBADI kepada pemenangnya nanti!


Jadi, untuk menyertai,

1. Sign-up our FREE mailing list (di sebelah kanan entry ni).

2. Ceritakan tentang giveaway ni di blog anda,

3. Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.



Itu sahaja.....

Deadline 15 Julai 2009.

Pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2009.


p/s : Hanya untuk satu pemenang sahaja. ^_^

10 Jul 2009

Award daripada

---> MILA <--- "blog yang paling berinspirasi dan sangat mesra"

Tajuk yang sungguh aaahhhh.... (mendamaikan)http://www.emocutez.com

Terima kasih diucapkan buat Mila... seterusnya Sheila perlu memberi kepada 10 orang ...

Jurra-sewcute --- Kak Umi --- cupcakekasih --- Ninoz --- Kak Nannie --- Maya --- Fizan --- Lian --- Tinn --- Niena

Sebenarnya ramai lagi yang nak diberikan award ni... kepada anda semua yang berblog... seperti di link ni... so happy bloging dan diharapkan kita dapat manfaat bersama...

Sehingga jumpa lagi