Akademi Bekerja Di Rumah

Followers

24 Jul 2008

Kreativ Blogger Award

Terkejut... hari ni dianugerahkan Kreativ Blogger Award dari Trisya Aleesa. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada para peminat, wartawan, keluarga, tak lupa juga kepada pihak semua yang mengundi saya... (macam artis lak ;-)...

The Rules :-

1. The winner may put the logo on her blog. 2. Put a link to the person you got the award from. 3. Nominate 5 blogs. 4. Put links to the blogs. 5. Leave a message for your

This award goes to.....

NinoZ , Kasih , Maya , Gee , Cik Melati

Gathering WMC

Lama dah tak update blog... Sharing pc ni susah sikit. My pc masih belum dibetulkan lagi... Harap-harap next week dapat guna balik pc tu. Sheila upload gambar masa gathering WMC di The Legend Hotel, KL. Event ni pada 26-06-2008 (baru sekarang sempat upload). Kebanyakan yang datang tu Wanita Melayu yang berniaga online. Ada yang datang seorang dan ada juga yang datang dengan suami dan keluarga... For info acara ini adalah kali ke-2 dianjurkan oleh pihak wmc.

6 Jul 2008

Creative-Homebiz Website

Kepada pembaca blog Nice2craft.... di sini Sheila menjemput semua pembaca untuk pergi ke website baru Sheila di sini. Baru je siap dengan bantuan Maya. Terima kasih banyak-banyak diucapkan kepada Maya. Tapi barang-barang belum penuh lagi... akan di tambah dari masa ke semasa. Check selalu ye...

Popular Posts

Like us on Facebook